fbpx
-5%

Espresso kavinukas, sidabrinis, 6 puodelių, Bialetti Moka Express 01163

36.00

Espresso kavinukas, sidabrinis, 6 puodelių, Bialetti Moka Express 01163

Prieinamumas: Liko 4

Produkto kodas: 8006363011631 Kategorija:

Sidabrinės spalvos 6 puodelių espresso kavinukas Bialetti „Moka Express“

Originalaus, Itališko dizaino kavinukas pasižymi išskirtine kokybe, nekintančia jau 80 metų. Nuo 1950 m iki šių dienų „Bialetti“ pagamino daugiau nei 200 milijonų kavos virimo aparatų. „Moka Express“ kavinukas suteikia kavai naują skonį. Vos per kelias akimirkas pagaminsite turtingo skonio, autentišką espresso kavą. Aliuminis kavinuko korpusas ne tik paskleidžia jaukią šilumą, bet ir suteikia kavai naujo aromato.

Techninės savybės
• Korsusas pagamintas iš aliuminio lydinio;
• Talpa: 300 ml;
• Vienu kartu paruošite 6 espresso puodelius;
• Netinka indukcinei viryklei.

Naudojimas
• Vos žemiau vožtuvėlio į kaitinimo indą pripilkite vandens .
• Įstatykite piltuvėlį ir įdėkite į jį maltos kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos perteklių.
• Sandariai uždarykite kavinuko abi dalis, stengdamiesi nesilaikyti už rankenos.
• Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
• Kai pakils vanduo ir persisunks per filtrą – kava bus paruošta.
• Prieš pildami į puodelius, išmaišykite.

Pastaba
Prieš naudojimą pašalinkite etiketes, nuskalaukite šiltu vandeniu. Plaukite tik rankomis. Paruoškite kavą kelis kartus kaip nurodyta rekomendacijose ir išpilkite.

Kavinuko priežiūra
• Plaukite šiltu arba drungnu vandeniu.
• Norint išvengti oksidacijos – kruopščiai nusausinkite, nepalikdami vandens lašų.
• Plaunat prietaisą – nenaudokite muilo ar ploviklių.
• Negalima plauti indaplovėje.
• Plaunant nerekomenduojama naudoti šiurkščių kempinių.

Dėmesio
• Gaminant kavą nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos.
• Nuolat patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Jei reikia – pakeiskite.
• Nedėkite virdulio ant ugnies, jei jame nėra vandens.
• Kavinukas skirtas tik kavai, todėl nepilkite arbatos, karšto šokolado ar pan.
• Norint pagaminti tobulą espresso kavą – neperkaitinkite vandens.
• Kavą laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
• Norint išgauti tobulą espresso kavos skonį – naudokite filtruotą vandenį.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top