-4%

Espresso kavinukas Bialetti Moka Induction Red, 06946, raudonas, 6 puodelių

55.00

Espresso kavinukas Bialetti Moka Induction Red, 06946, raudonas, 6 puodelių

Prieinamumas: Liko 1

Produkto kodas: 8006363029261 Kategorija:

„Moka Induction Red“ kavinukas suteikia kavai naują skonį ir įspūdį. Vos per kelias akimirkas pagaminsite turtingo skonio, autentišką espresso kavą. Aliuminis kavinuko korpusas ne tik paskleidžia jaukią šilumą, bet ir suteikia kavai naujo aromato.

Originalaus Itališko dizaino kavinukas pasižymi išskirtine kokybe, nekintančia jau 80 metų. Nuo 1950 m iki šių dienų „Bialetti“ pagamino daugiau nei 200 milijonų kavos virimo aparatų.

Techninės savybės:

• Korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio.

• Nerūdijančio plieno vandens šildytuvas.

• Talpa: 280 ml.

• Vienu kartu pagaminsite 6 espresso puodelius.

• Netinka indukcinei krosnelei.

Naudojimas:

• Užpildykite kaitinimo indą vos žemiau vožtuvėlio.

• Įstatykite piltuvėlį ir pripildykite jį maltos espresso kavos. Nesuspauskite. Nuvalykite kavos kruopeles nuo piltuvėlio ir sriegio kraštų.

• Sandariai užsukite viršutinę dalį ant pagrindo. Venkite sukti už rankenėlės.

• Nustatykite vidutinio stiprumo ugnį. Liepsnos negali būti plačiau nei virdulio apačia.

• Laukite kol vanduo pakils, persisunks per filtrą ir pasigamins nuostabus espresso. Kai bus baigta išgirsite gurguliavimo garsą.

• Nukelkite nuo ugnies. Prieš pilant į puodelį nedideliu šaukštu išmaišykite visus kavos sluoksnius, kad gautumėte optimalų skonį.

Pastaba

Prieš prekės naudojimą pašalinkite visas etiketes, nuplaukite šiltu vandeniu. Plaukite rankomis. Paruoškite 2-3 kartus kavą kaip nurodyta žemiau ir išpilkite.

Kavinuko priežiūra:

• Plaukite šiltu vandeniu, tik rankomis.

• Kruopščiai nusausinkite rankšluosčiu.

• Negalima surinkinėti virdulio kol visos dalys nėra visiškai sausos, kad būtų išvengta oksidacijos.

• Nenaudokite muilo ar ploviklių.

• Negalima plauti indaplovėje.

• Nenaudokite plieninių ar kitų šiurkščių kempinėlių.

Dėmesio:

• Nenaudokite per daug smulkiai sumaltos kavos. Jei esate pradedantis espresso gurmanas, pirkite jau maltą espresso. Ją gamintojas paruošia tinkamo smulkumo.

• Periodiškai patikrinkite piltuvėlį, filtro plokštelę ir jo tarpinę. Po ilgo naudojimo jas gali prireikti pakeisti.

• Niekada nedėkite virdulio ant ugnies be vandens.

• Niekada nedėkite į filtrą arbatos, kakavos ar pan. Tik kavą. Bet koks kitas turinys užkimš filtrą.

• Kol atrasite tinkamą temperatūrą ruošti tobulą espresso gali šiek tiek užtrukti. Jei ugnis bus per karšta, espresso turės degėsių skonio.

• Laikykite espresso oro nepralaidžioje dėžutėje, atokiai nuo saulės spindulių.

• Kad išgautumėte geriausią espresso skonį, naudokite tyrą, filtruotą vandenį.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top